duminică, 10 martie 2013

Un cadou, o poveste

Luna Martie, LUNA FEMEII. 
Lună cam groaznică pentru bărbații care, dacă nu sunt atenți cu reprezentantele sexului frumos din jurul lor, sigur vor fi penalizați în singura zi dedicată lor, care cred că a fost aleasă strategic după 8 Martie.

Peste tot  atârnă șnurul alb- roșu frumos împletit, vitrinele sunt decorate cu flori, iar comercianții afișează tot ceea ce cred ei că este mai frumos pentru ați atrage atenția. Ei, totul pare de vis, dar acest frumos vis se transformă într-un coșmar în momentul în care pleci în căutarea cadourilor pe care ți le dorești perfecte.

Bineînțeles că te pregătești. Îți faci frumos listuța cu cele pe care vrei să le surprinzi: mama, sora, soția, prietena... și lista poate continua. Și începi. Iei magazinele la rând, dar pană la magazine mai treci și pe lângă comercianții stradali care te invită, de fapt îți urlă în urechi, să le vezi marfa de duzină și lipsită de imaginație.  După o luptă verbală cu ei reușești să scapi și să ajungi acolo unde vrei. Dar nici acolo nu te liniștești. Ce să cumperi, cum, îi place, nu îi place și alte o mie și una de întrebări. Dacă ești organizat îți notezi tot ceea ce vezi și te interesează, prețuri. Te duci apoi acasă faci o analiză a pieței, îți recalculezi bugetul pe care de cele mai multe ori îl și suplimentezi și apoi te reîntorci pe câmpul de luptă.

Cam complicat pentru mine. Așa că anul acesta am decis să fiu modernă, să mă adaptez secolului și fac cumpărăturile din fața calculatorului. Așa câștig mai mult timp pentru mine în special,pentru că am descoperit un magazin online în care găsesc o gamă variată de produse, și anume Borealy.

Pentru partea feminină totul s-a rezolvat repede, cu câte o broșă sau o pereche de cerceluși pe gustul fiecăreia. Ei dar acum începe partea complicată, cadoul pentru bărbatul de lângă mine. Vreau un cadou care să exprime sentimentele mele pentru el, dar trebuie să îl reprezinte, să îl caracterizeze. Este un tip pasionat de motociclete, dar îi place și ceea ce face la serviciu, vapoarele. Nu e un mare consumator de alcool, dar îi place să se delecteze,din când în când, cu câte un pahar de vin bun sau o tărie fină. Răsfoind cu atenție site-ul am găsit. Sunt două: Cadoul Boatman și Cadou Jack's Motor. Le-am pus în balanță și aceasta a înclinat spre primul. Macheta vasului frumos lucrată îi va înfrumuseța biroul arătând tuturor că își iubește meseria, iar vinul vechi îl vom bea împreună la cina pe care i-o voi pregăti cu multă dragoste. Grija cu care va fi împachetat de cei de la Borealy îi va arăta cât de mult îl iubesc și cât de atentă am fost la detalii pentru ca totul să fie perfect.

Nu e ușor să alegi cadoul perfect, dar când îl faci cu dragoste este imposibil să dai greș.
                                                       Acest articol este scris pentru SuperBlogSpring2013.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu